Start Playground Agency

Playmates Panorama coverPlaymates Olga Urashova, Dorien Rose, Ancilla Tilia en Lotte Oterdoom hebben zich verenigd in Playground Agency, een exclusief management & agency dat uitsluitend Playmates vertegenwoordigt.

Nadat zij als Playmate in de Playboy verschenen kwamen de individuele carrières van dit viertal in een stroomversnelling. Olga Urashova werd onlangs nog uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2005 en logeerde in maart jl. nog een week op The Mansion in LA ten behoeve van een internationale fotosessie. Dorien Rose was Playmate van het Jaar 2004 waarna zij als fashion-model veel succes scoorde. Ancilla Tilia maakte naam als Fetisjmodel en Lotte Oterdoom is een graag geziene gastvrouw op feesten en conferenties. Al geruime tijd kwamen zij vaak bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en nu hebben zij zich met hun adviseurs verenigd in Playground Agency. Dit management zal zich toeleggen op de zakelijke en creatieve begeleiding van de Playmates, die met regelmaat op de covers verschijnen van (inter)nationale bladen. De komende maanden/jaren zal het management uitgebreid worden met andere Playmates.

Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk is enthousiast over het nieuwe management: "Goed te horen dat er een management voor Playmates wordt opgericht. 'Onze' meiden zijn allemaal zeer talentvolle dames, die professionele begeleiding in hun verdere carrière van harte verdienen. We hopen en verwachten nog veel van ze te horen. En wie weet kunnen we ze, naar het voorbeeld van Pamela Anderson en Jenny McCarthy in de VS, nog weer een keer als Celebrities in de Playboy terugzien. Om de bekende zin maar weer eens te gebruiken: 'Dit is een goed stel'.

Playmates in Panorama

Speciaal voor de kick-off is er woensdag 3 mei ‘06, de nieuwe Panorama verschenen waarop de vier Playmates te bewonderen zijn. Binnenin vindt men een mooi artikel met alle nodige informatie over de Playmates en hun carrières. Later deze maand verschijnt Olga Urashova wederom in de Playboy als onderdeel van de grote WK special.

De komende periode gaan de Playmates het land in voor diverse Meet & Greets en signeersessies.

06-05-2006 02:30 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb