ĎJullie kijken toch naar mijn borstení

Dat Playmate Olga Urashova niet op haar mondje is gevallen mag ondertussen wel duidelijk zijn en afgelopen weekend liet de populaire sexbom weer van zich horen. Tijdens de lancering van een expositie in Flatland Gallery te Utrecht, waar Olga zelf ook in is te zien, was haar gevraagd om een openingsspeech in Russisch te verzorgen. Olga deed dit volgens de aanwezigen met veel allure en vertelde in haar moedertaal over de samenwerking met kunstenaar Remco van der Bosch. Wat het publiek echter niet in de gaten had was dat Olga nog wat aan de speech toevoegde en met een grote glimlach in het Russisch vertelde ĎJullie hebben er niks van begrepen wat ik net allemaal vertelde en ik zie een paar van jullie steeds naar mijn borsten kijkení.

Voor het hele artikel klik hier.
image

01-06-2006 00:07 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb