Playmates zetten Heerlen op zín kop

Playmates Peppermill

Afgelopen weekend was het extra groot feest in Heerlen. In de bomvolle discotheek Peppermill waren Playmates Lotte, Dorien Rose en Marcella aanwezig voor een Meet & Greet. En dat werd een groot feest waarbij de Playmates uitgebreid de tijd namen om met iedereen op de foto te gaan en een drankje en een babbeltje.

Lotte maakte de dansvloer onveilig terwijl Marcella samen met de DJ een paar plaatjes draaide. Dorien Rose liet ons weten: 'Ik heb zelf lang in de omgeving van Heerlen gewoond en weet dat de mensen daar van een feestje houden. Dat was ook zaterdag het geval want wij hebben een fantastische tijd gehad in de Peppermill'.

En dat het ook echt een goed feest was en iedereen zich heeft vermaakt is wel aan de foto's te zien. Binnenkort worden er nieuwe data van Meet & Greets met de Playmates bekend gemaakt en wie weet komen de Playmates wel bij jou in de buurt. 

Zelf een keer de Playmates op je feest voor een Meet & Greet ? Klik hier voor info.

06-06-2006 22:01 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb