Playmates klaar voor de start

Playmates Challenge 2006

Olga, Dorien, Ancilla en Marcella zijn er klaar voor, zo meldt Telegraaf's Pagina Privť vandaag. Met een elf meter lange Hummer doen zij  aankomende week mee aan The Challenge 2006, een roadtrip voor liefhebbers van mooie auto's, mooie locaties en mooie vrouwen. In totaal vertrekken rond de vijftig luxe auto's vanaf de Duitse stad Dresden richting Sint-Petersburg in Rusland. Waar de reis daarna naartoe gaat, is nog een verrassing. Wel is duidelijk is dat er voor de deelnemers elke dag een feest wordt gegeven in een luxe hotel. Geheel in stijl van hun thema Kill Bill vertrokken de vier Playmates gisteren uit Amsterdam voor een avontuur vol Glitter en Glamour,

Het volledige Telegraaf artikel en een online videoreportage van het vertrek van de Playmates vind je hier.

04-09-2006 19:35 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb