One year of Playground Agency

Vandaag bestaat Playground Agency ťťn jaar. In maart 2006 besloten de Playmates om samen met adviseurs Dirk en Sidney het Playmate management te starten, iets waar we tot de dag van vandaag enorm veel plezier aan beleven want we hebben een fantastisch jaar achter de rug. Vanavond vieren de Playmates dit heugelijke feit met vrienden en bekenden die aan dit succes hebben meegewerkt op een geheime locatie in Amsterdam. Dit feestje, met een speciaal thema, wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria en Playboy (dus succes verzekerd) en natuurlijk vind je hier binnenkort de fotoís van het partijtje. Namens de Playmates willen ook alle fans en bezoekers van de website bedanken voor het afgelopen jaar en we hopen jullie nog veel moois te brengen in de nabije toekomst.

Liefs en geniet van de lente,

De Playmates @ The Playground.

22-03-2007 10:42 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb