One year of Playground Hawaï Borrel

Donderdag 22 maart vierden de Playmates in de Try Out Studio’s het éénjarig bestaan van Playground Agency met een Hawaï Borrel. Veel vrienden en bekenden van de Playground waren, in de juiste outfit, aanwezig bij dit exclusieve partijtje waaronder Froukje de Both, Baas B, Jamie Westland, Jasmine Sendar, Playboy's Jan Heemskerk en tal van andere mensen uit de showbizz. Playground managers Dirk Woud en Sidney Brandeis vertelden in hun speech: ‘Het is vanaf vandaag officieel lente, maar dat gevoel hebben wij al een jaar en dat houden we nog wel even vast’. Tot in de late uurtjes werd er feestgevierd en alles werd vastgelegd in een reportage (klik) voor het programma De Wereld Draait Door. De borrel werd mede mogelijk gemaakt door Bavaria en Playboy en de foto’s vind je in deze exclusieve special.

24-03-2007 14:30 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb