Marcella en Melisa vieren feest in Rijssen

Op zaterdag 24 maart 2007 waren Playmates Marcella en Melisa aanwezig op een drukbezochte Meet & Greet in Lucky te Rijssen, de discotheek die afgelopen jaar tot beste uitgaanscentrum van Midden-Nederland werd uitgeroepen. Nadat zij eerst met de aanwezigen er een feestje van maakten ging het helemaal los toen er een dance contest op het podium werd gehouden. Drie heren mochten aan de Playmates hun danskwaliteiten tonen en uiteindelijk besloten de dames om alle drie de kandidaten tot winnaar uit te roepen. Zij mochten samen met de dames backstage een glas champagne drinken en kregen ook nog eens gesigneerde Playboys mee naar huis. Veel fotoís staan op de site van Lucky en een Playground special vind je onder deze link. Voor meer info over de Meet & Greets met de Playmates klik hier.

27-03-2007 10:38 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb