Radio 538 `Date een Playmate` diner

Op 16 februari waren Marcella en Melisa te gast bij Radio 538 voor de actie ‘Date een Playmate’  waarbij de luisteraars een etentje met de Playmates konden winnenen en afgelopen weekend mochten de prijswinnaars Thom en Duco dan eindelijk dineren met de dames. Het werd een gezellige avond in The Mansion, Amsterdam en Marcella liet ons de volgende dag weten: ‘Bij prijsvragen weet je nooit wie er op komen dagen maar het was bijzonder gezellig met onze dates Thom en Duco en we hebben lekker zitten kletsen. Dat was ook het geval bij de vorige ‘Date een Playmate’ met Olga en Dorien, wat aangeeft dat er leuke mensen naar Radio 538 luisteren’. Hieronder zie je nog de foto’s van de Playmates met de gelukkige prijswinnaars.
image 

Date een Playmate werd mede mogelijk gemaakt door Radio 538 en Playboy.

10-04-2007 14:28 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb