Boek Frank de Mulder: ‘Senses’

Tijdens de spectaculaire openingsavond van het luxury lifestyle event Eccentric te Knokke heeft glamourfotograaf Frank de Mulder het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek ‘Senses’ overhandigd aan Phaedra Hoste. De Mulder fotografeert al sinds een aantal jaren nagenoeg alle Playmate sessies en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van dit werk in het boek terug te vinden is. Zo bevat ‘Senses’, naast een mooi openingswoord van Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk, negen foto’s van Olga Urashova’s shoot voor Playboy en zeven van Dorien Rose met wie Frank de Mulder naast Playboy ook voor het Belgische Ché een serie maakte. Ook Playmates als Melisa Schaufeli, Nikki Sengers en Carlijn Carter zijn prominent in het boek te vinden. Vanuit Nederland waren Playmates Dorien Rose en Carlijn Carter naar Knokke overgevlogen om samen met o.a. de Belgische Griet Vanhees, Playmate juli 2004, het feest compleet te maken. Meer over het bijzondere koffietafelboek ‘Senses’ vind je op de site van Frank de Mulder. Een fotospecial van het feest en de overhandiging vind je hier.

17-05-2007 19:30 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb