Playmates Collectors Edition

Zondag 10 juni vierden de Playmates een feestje op het terras van Onassis Amsterdam. Reden was dat Playboy, naast de reguliere editie, een Playmate Collectors Edition uitgeeft waarin de 25 mooiste Playmates van de afgelopen 3 jaar staan en vanaf nu in de winkels en tankstations verkrijgbaar is. Dit naar aanleiding van het succes van de Playmates. En ze waren er bijna allemaal, waaronder Olga, Dorien, Melisa, Marian Anna, Merel en Carlijn. Ook nieuwe Playmates, zoals Marloes en Yamuna, waren aanwezig en er werd in het zonnetje genoten van de diverse cocktails. Onder toeziend oog van de toegestroomde media onthulde Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk samen met Dorien en Melisa de cover die wordt gesierd door Playmate van het Jaar Marcella. Zelf kon zij er helaas niet bij zijn omdat ze nog steeds in de jungle van Venezuela verblijft. Di-rect gitarist Spike nam het er van en ging uitgebreid met de meiden op de foto. Op de site van Playboy vind je een flink aantal fotoís, brengt Planet.nl ook een special, bracht het Parool deze foto en maakte de Telegraaf ook een mooi een verslag. De Playground Foto Special vind je hier.
image

11-06-2007 15:24 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb