Baas B in het Playmate Piraten team

Baas B sluit zich aan bij de Playmates. De populaire rapper is het geheime wapen van het Playmate team wat meedoet op Piratenslag, een variant van Sterrenslag wat aankomende zaterdag tijdens het Pirates of Amsterdam festival in Amsterdam wordt georganiseerd. Naast Baas B zal het team bestaan uit zeven Playmates waaronder Olga Urashova, de Playmate van het Jaar 2005 die eind 2006 tegen alle verwachtingen in het programma Expeditie Robinson won. Die ervaring zal haar tijdens deze wedstrijd goed van pas komen. Naast de eerder aangekondigde dames hebben ook Marloes, Playmate mei '07, en Yamuna, Playmate juli '07 (hier samen op de foto met Baas B), zich bij het team aangesloten en liggen de spannende piratenoutfits al klaar. Meer informatie over Pirates of Amsterdam vind je hier.

06-07-2007 15:09 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb