Fotospecial Pirates of Amsterdam

Met volle overgave en spannende outfits streden de Playmates mee aan Piratenslag. En overal waar je keek op feestlocatie Blijburg zag je piraten in alle soorten en maten. Het was dan ook een gezellige dag en Playmates Olga, Dorien, Melisa, Merel, Marloes, Carlijn en Yamuna namen het op tegen diverse teams. Helaas moest het geheime wapen Baas B verstek laten gaan vanwege een blessure, maar de morele steun kwam van Lange Frans en Zwarte Sjaak die het evenement op bijzondere wijze presenteerden. Tot grote verbijstering werd het team van de Playmates uiteindelijk gediskwalificeerd. Ondanks dat het niet in de spelregels stond en er volgens piratennormen gehandeld moest worden was de jury het er niet mee eens dat de Playmates een bootje van een naburig strand hadden gejat geleend om onder het onderdeel Ďvlot bouwení uit te komen. Het mocht de pret niet drukken en er werd nog lang feestgevierd. Zoals gezegd, het was een gezellige dag. Fotoís vind je bij Technolusion en Link2Party en een uitgebreide Playground Fotospecial vind je hier.  

09-07-2007 11:51 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb