Nailed by Nikita

De afgelopen weken werkte Olga Urashova samen met een groep jonge filmmakers aan Nailed by Nikita, een fake trailer die is gemaakt ten behoeve een wedstrijd waarin het de opdracht was om deze in de B-film stijl van Quentin Tarantinoís film Grindhouse te maken. De hoofdrol is voor Olga Urashova maar ook Playmate Dorien Rose is er in te bewonderen. Alle ingezonden trailers zijn te zien op de site van Grindhouse film Planet Terror waar het publiek tot en met 9 augustus mag stemmen. De vier populairste trailers worden voorgelegd aan regisseur Quentin Tarantino die vervolgens een winnaar kiest. Alle trailers vind je op deze site. Vanzelfsprekend is ons stemadvies Nailed by Nikita, mede omdat het een fantastische trailer is geworden die onder leiding van Maurice Tromp en Rob van der velden is gemaakt. Na het weekend vind je hier een fotospecial van Nailed by Nikita, maar hier vast een voorproefje.

03-08-2007 22:18 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb