Tarantino kiest voor Playmate Olga!

Van Telegraaf.nl

De afgelopen weken kon het publiek via de website van Grindhouse film Planet Terror stemmen en toen won Nailed by Nikita al met een overweldigende meerderheid. Uiteindelijk werden drie trailers met de meeste stemmen en ťťn die door een vakjury was aangewezen voorgelegd aan Tarantino.

In een reactie gaf Tarantino aan te hebben genoten van alle vier de finalisten. "Het niveau verraste me wel. Het was veel beter dan ik had durven hopen." Nailed by Nikita kreeg uiteindelijk de voorkeur. "Nauwelijks te geloven dat dit van amateurs afkomstig is. Het ziet er geweldig uit, en heeft ook een echte Grindhouse-look. Maar het allerbelangrijkste: als ik de trailer zie, ben ik enorm benieuwd naar hoe de volledige film zou zijn. En dat is toch de belangrijkste functie van een trailer."

Quentin Tarantino heeft Nailed by Nikita, waarin Playmate Olga Urashova de hoofdrol speelt, uitgeroepen als winnaar van de Fake Trailer Contest. De wereldberoemde regisseur kreeg vier nep-trailers voorgelegd waaruit hij Nikita de beste vond. Lees meer

23-08-2007 11:15 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb