Fotospecial premiŤre Sextet

Maandag 10 september organiseerde Playboy in Mercurius Amsterdam de feestelijke premiŤre van Sextet, de nieuwste film van regisseur Eddy Terstal waar tal van grote namen in meespelen. En ze waren er bijna allemaal. Tygo Gernandt, Horace Cohen, Teun Kuiboer, Esmarel Gasman, Lucretia van der Vloot, Cees Geel en vele andere genodigde als Miryanna van Reenen en Playmates Olga, Dorien, Marcella en Carlijn. Onder het genot van een drankje, geserveerd door de Bunnies, werd de film in een lounge setting bekeken waarna er tot in de late uurtjes werd gefeest. Ook onthulde hoofdredacteur Jan Heemskerk de nieuwste Playboy met op de cover Sextet hoofdrolspeelster Esmarel Gasman. In deze Playboy staat een mooie fotosessie van Esmarel die is geschoten door regisseur EddyTerstal. Meer over Sextet vind je op de site van Playboy en voor een uitgebreide fotospecial van het feest klik hier.

11-09-2007 14:28 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb