Playboy TV volgt Nederlandse Playmates

Via Telegraaf.nl -- Het succes en de schoonheid van de Nederlandse Playmates is kennelijk ook in de Verenigde Staten opgevallen. Aankomend weekend vliegt er een cameraploeg van Playboy TV naar Amsterdam om een reportage te draaien met Playmates Dorien Rose en Melisa Schaufeli. Deze worden later wereldwijd uitgezonden op Playboy TV.

Dorien Rose was aangenaam verrast met de aanvraag van Playboy TV. ĎMet name toen bleek dat ze ons al een tijdje volgen en enthousiast zijn over hoe het met onze carriŤres gaat. Dat is een mooi compliment en we gaan ook zeker een mooie reportage makení, aldus de sexy Playmate, die nu ook te zien is in de nieuwe videoclip van Di-rect.

Ook Playground Agency, het management van de Playmates, is verheugd met de aandacht van Playboy TV. Een woordvoerder laat weten: ĎWe zijn al twee weken in voorbereiding voor de opnames en duidelijk werd dat de makers goed op de hoogte zijn over het huidige succes van de Nederlandse Playmates. De komende drie dagen worden er op allerlei locaties in en rondom Amsterdam opnames gemaakt. Het enige wat we hier over kwijt kunnen, is dat het nachtleven van Amsterdam wordt aangedaan en er ook opnames worden gemaakt tijdens de Playboy Club Party die zaterdag in Utrecht plaatsvindt. Dat laatste omdat daar ook bijna alle Nederlandse Playmates aanwezig zijníWanneer de reportages worden uitgezonden, is nog onbekend, zo maakte de Telegraaf vandaag bekend.

16-11-2007 16:37 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb