Afscheid van 2007, een mooi jaar.

Het Playground Jaaroverzicht 2007 is een groot succes op het internet. De afgelopen week bekeken meer dan 44 duizend mensen het filmpje met de leukste fotomomenten van de Playmates die bij Playground zijn aangesloten. En met het overzicht wordt ook duidelijk dat 2007 een mooi jaar was. We sluiten daarom af met een terugblik op één van de hoogtepunten. Afgelopen zomer werkte Olga Urashova mee aan ‘Nailed by Nikita’ ten behoeve van een fake filmtrialer contest. Naast de hoofdrol nam zij ook een gedeelte van de productie voor haar rekening. Ook vriendin en collega Dorien Rose is in de trailer te zien. Nadat ‘Nailed by Nikita’ tot de finale was doorgedrongen verkoos regisseur Quentin Tarantino de trailer als absolute winnaar en prees de makers met mooie woorden. Daarom nog één keer voor de vele liefhebbers: “She was born in the East, to bring pleasure to the West…”. Prettige jaarwisseling.

30-12-2007 17:31 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb