De Playmates vieren Oud & Nieuw

Na een succesvol 2007 was het niet meer dan logisch dat de Playmates feestelijk het jaar afsloten. Met veel champagne en nog meer goede voornemens gingen zij allemaal het nieuwe jaar in. Playmates Olga Urashova, Melisa Schaufeli en Merel Trip waren, samen met o.a. Playground manager Sidney Brandeis, aanwezig op het La Fete feest wat op de Ocean Diva in Amsterdam werd georganiseerd. Een bijzonder exclusief feest met een prachtige aankleding waar tot in de late uurtjes werd doorgefeest. Playmate van het Jaar Marcella Nihof vierde Oud & Nieuw met vrienden in haar hometown Den Haag en beschrijft op haar weblog dat zij voor het eerst echt diep in het glaasje heeft gekeken en wat de gevolgen waren. Ook Dorien Rose zocht het dichter bij ‘huis’ en vierde het samen met haar zusje Nadia in Maastricht waar zij diverse feesten bezochten. Een goed begin, van het jaar, is het halve werk. Een aantal foto’s uit de prive collecties van de Playmates vind je hier.

04-01-2008 11:17 | Link | Party Time !!
Great synopsis of commenting and how to very well written and all that link love you just poured out, great post, if this was a forum you would have a sticky on this.
Queen remy hair | 25-03-2013 02:45
http://www.cheapsunglassesvogue.co.uk i'm watching about developing of your ideas for long time! I wish you good luck!!
discount ray ban sunglasses | 11-05-2013 03:12
NELLYjenkins
ƒ‚ƒ“ƒNƒŒ[ƒ‹ƒWƒƒƒpƒ“ ‚P‚X‚V‚X”N‚Ι”­”„‚΅‚½–œ”N•MuƒWƒƒƒXƒ^ƒXv ‚Μ•œ”ŁB“ΖŽ©ŠJ”­‚΅‚½ƒyƒ“ζ‚́u‚΅‚Θ‚θv ‚𒲐߂ł«‚ι‹@‚𓋍ځB•ΆŽš ƒ‚ƒ“ƒNƒŒ[ƒ‹ ƒ|ƒƒVƒƒƒc ‚ΝΧŽš‚Θ‚Η‚RŽνB‚R–œ‚P‚T‚O‚O‰~B”Μ”„’†B @@i“dj‚O‚RE‚R‚T‚R‚WE‚R‚V‚O‚O@@ww w.pilot.co.jp ƒ‚ƒ“ƒNƒŒ[ƒ‹ ƒoƒbƒO
CATHERINEcooper
Actually, I?m a blog starter. I just want more people to visit my blog to make me a popular blog. I?m capable of writing, and I know writing skill is a must. But is there any other way to make my blog more popular?.
Replica Technomarine watches | 24-06-2013 08:56
Ook Dorien Rose zocht het dichter bij ‘huis’ en vierde het samen met haar zusje Nadia in Maastricht waar zij diverse feesten bezochten. Een goed begin, van het jaar, is het halve werk. Een aantal foto’s uit de prive collecties van de Playmates vind je hier.
Replica Horloges | 26-12-2014 09:30
Ook Dorien Rose zocht het dichter bij ‘huis’ en vierde het samen met haar zusje Nadia in Maastricht waar zij diverse feesten bezochten. Een goed begin, van het jaar, is het halve werk. Een aantal foto’s uit de prive collecties van de Playmates vind je hier.
Replica Horloges | 26-12-2014 09:32
Een bijzonder exclusief feest met een prachtige aankleding waar tot in de late uurtjes werd doorgefeest.
Cheap Ray Ban | 13-06-2017 05:31

usps tracking number international shipping
usps tracking number location
usps tracking number lookup
usps tracking number not working
usps tracking number on receipt
usps tracking | 03-02-2018 17:52
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Deze weblog is powered by Argeweb