Fotografeer de Playmates

Zaterdag 26 februari is het dť kans om de Playmates mooi vast te leggen want dan organiseert Media Markt in samenwerking met Olympus en Playboy een speciale actie waarbij men de Playmates kan fotograferen als een echte fotograaf. Van 12.00 tot 16.00 uur maken Marcella Nihof en Carlijn Carter hun opwachting in Media Markt Eindhoven en Dorien Rose en Marloes Santegoeds vind je in Media Markt Groningen. Voor iedereen die heeft meegedaan aan de speciale actie met Olympus wordt er door de Playmates geposeerd in een speciaal opgebouwde fotoset. Een kans die vele niet voorbij zullen laten gaan. Je kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen om de meiden een keer in het echt te ontmoeten. Voor meer informatie klik hier.

25-01-2008 10:03 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb