Playboy Nederland 25 jaar!

De Nederlandse Playboy bestaat 25 jaar en viert dat met een opmerkelijk en extra sexy nummer, vol met het beste van 25 jaar Playboy en speciale bijdrages van grote namen die eerder voor Nederlands populairste mannenblad schreven. Deze dubbeldikke editie werd gemaakt onder leiding van de eerste hoofdredacteur Jan Heemskerk senior en de huidige hoofdredacteur Jan Heemskerk junior.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk: ďBegin dit jaar zijn we al begonnen met de voorbereidingen van de jubileumuitgave en ik ben onwaarschijnlijk trots op het eindresultaat. Het was bijzonder om te ervaren dat iedereen, onder wie oud-medewerkers en dames die voor ons poseerden, meer dan graag een bijdrage wilde leveren. De editie zit bomvol bijzondere en bekende namen als Katja Schuurman, Froukje de Both, Bridget Maasland en nog veel meer schoons van de afgelopen 25 jaar. We maken er een echt feest van.Ē

Meer info op de speciale site van 25 jaar Playboy klik hier

07-05-2008 20:43 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb