Eddy Terstall regisseert Playboy film

Persbericht Playboy:

Het kan bijna niemand zijn ontgaan: Playboy viert deze maand zijn 25-jarig jubileum. Naast het dubbeldikke jubileumnummer lanceert Playboy een interactieve film, waarin de bezoeker wordt meegenomen voor een kijkje op de Playboy-redactie: The Playboy Experience.

In deze door succesregisseur Eddy Terstall (Simon, Hufters & Hofdames, Sextet) geregisseerde productie kun je onder begeleiding van Bunnyís door de Playboy Villa struinen, Playmates ontmoeten en je eigen Playmate-cover schieten, die je vervolgens toegestuurd krijgt. Uiteraard ontbreekt ook hoofdredacteur Jan Heemskerk niet, die laaiend enthousiast is over zijn eerste schreden in de filmwereld: ĎMijn eerste hoofdrol... En dan ook nog geregisseerd door Eddy Terstall. Je mag gerust spreken van een unieke ervaring. Maar ga dat vooral zelf even bekijkení. Naast Jan Heemskerk tref je in ĎThe Playboy Experienceí Playmates Dorien Rose, Carlijn Carter en Marcella Nihof. Tevens maakt jubileum Playmate Mai Lan haar opwachting.

Fotografeer de Playmates en maak je eigen cover. Klik hier.

21-05-2008 13:39 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb