Meike Schulte naar Oeganda

Playmate van het Jaar 2007 Meike Schulte vertrekt in juli voor drie maanden naar Oeganda. Zij zal daar gaan werken in een weeshuis waar kinderen met HIV/AIDS worden opgevangen. Eerder dit jaar werd Meike uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2007. Dit tot grote haar verrassing omdat zij modellenwerk werk deed om haar vier studies (!!) te financieren.

Het is niet de eerste keer dat Meike dergelijke trip onderneemt. Eerder werkte zij aan gelijksoortige projecten in China en Zuid-Afrika. ďIn Zuid Afrika bestonden mijn taken in 2006 uit werken voor een ngo, AMAC, die opleidingen aan kansloze jongeren aanboodĒ aldus Meike. ďDaarnaast fungeerde ik als tolk Afrikaans-Engels voor een project dat zich onder andere bezig hield met het interviewen van AIDS patienten. Sindsdien ga ik nog elk jaar terug naar Zuid Afrika om mijn gast familie en alle mensen waar ik mee in contact ben geweest, op te zoeken om te zien hoe het met ze gaat en ze eventueel financieel te steunen.Ē  De verrichtingen van Meike Schulte kan je volgen op haar weblog: MeikeSchulte.nl

20-06-2008 13:14 | Link | Meike Schulte


Deze weblog is powered by Argeweb