Playmate Mai Lan naar The Mansion

Feest voor Mai Lan!! De 20 jarige Playmate die onlangs haar opwachting als Playmate in het jubileumnummer van Playboy maakte vertrekt binnenkort naar The Playboy Mansion in LA waar zij onder het toeziend oog van Hugh Hefner aan een wereldwijde fotoshoot gaat werken. Mai Lan gaf zich afgelopen jaar op voor een Playmate Casting die Playboy ism Eddy Zoey en BNN organisseerde. Twee jaar geleden maakte Playmate van het Jaar 2005 Olga Urashova ook al deze droomreis.  Mai Lan vertelt in de Telegraaf: ĄVoor de lol meldde ik me vorig jaar aan bij een Playmatecasting. Ik had niet verwacht dat ik een uitnodiging zou krijgen niet veel ik werd toen uitgeroepen als winnares. Mijn Playmate fotosessie met fotograaf Rene de Haan was meteen mijn eerste shoot en die straks op The Mansion gaat plaatsvinden mijn tweede. Bizar

Als jij zelf ook een poging wilt wagen om Playmate te worden met daarbij de kans om je net als alle succesvolle Playmates aan te sluiten bij Playground Agency en, net zoals Mai Lan,  misschien wel wordt uitgenodigd om naar The Mansion te gaan kan je je via de site van Playboy opgeven voor een van de Playmate Castingdagen. Alle mogelijke informatie vind je hier.

22-08-2008 15:13 | Link | Mai Lan


Deze weblog is powered by Argeweb