Internationale covers voor Mai-Lan

De shoot waar Playmate Mai-Lan afgelopen jaar onder toeziend oog van Hugh Hefner aan werkte was in november al te bewonderen op de cover van Playboy Nederland, maar nu verschijnen ook de buitenlandse edities met deze mooie serie die met een aantal speciaal geselecteerde internationale Playmates aan The Mansion werd geschoten. De afgelopen weken publiceerde Playboy Spanje, OekraÔne en Mexico de serie, en dus Mai-Lan, op de cover. Volgens hoofdredacteur Jan Heemskerk, die namens Playboy Nederland verantwoordelijk was voor deze sessie, is de kans vrij groot dat meerdere buitenlandse edities volgen. ĎEr is door mijn collegaís bijzonder enthousiast op de shoot gereageerd, dus wie weet worden het wel meer covers voor Mai-Laní aldus Heemskerk.

image

06-01-2009 13:00 | Link | Mai Lan


Deze weblog is powered by Argeweb