Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008

Tijdens een besloten borrel van Playboy is Playmate Mai-Lan uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2008. De 20-jarige Brabantse kwam als favoriet uit de bus nadat meer dan 25 duizend mensen hun stem hadden uitgebracht via de website van Playboy. Mai-Lan meldde zich anderhalf jaar geleden aan tijdens een Playmate Casting die Playboy in samenwerking met het BNN radioprogramma van presentator Eddy Zoey organiseerde. Ook toen won zij met grote overmacht.

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is bijzonder tevreden met de uitverkiezing. “Vanaf het moment dat Mai-Lan zich bij ons aanmeldde waren wij enthousiast over haar en ook onze lezers dachten er zo over na het verschijnen van haar eerste reportage in het voorjaar van 2008. Haar carrière in de wereld van Playboy ging als een komeet en ik weet zeker dat dit zich zal voorzetten.”

Mai-Lan debuteerde in het voorjaar van 2008 als Playmate in de jubileumuitgave rondom het 25 jarig bestaan van Playboy en kreeg niet veel later een uitnodiging om mee te werken aan een internationale shoot voor Playboy. Ze verbleef daarvoor een week in The Mansion in LA waar zij onder toeziend oog van Hugh Hefner aan een shoot werkte. Ook was ze te zien in The Playboy Experience, een korte internetfilm die Playboy produceerde in samenwerking met regisseur Eddy Terstall.

Mai-Lan is de vijfde Playmate van het Jaar sinds Playboy in 2004 van start ging met het permanent plaatsen van Nederlandse en Vlaamse Playmates. Speciaal voor haar publiceert Playboy een nieuwe shoot van maarliefst 16 pagina’s die onlangs is geschoten in Kaapstad, Zuid-Afrika. Tijdens de privé borrel onthulde Mai-Lan haar nieuwe cover samen met Playmates van het Jaar Dorien Rose (2004), Marcella Nihof (2006) en Meike Schulte (2007). Met hen zal Mai-Lan het komende jaar te zien zijn bij diverse activiteiten van Playboy waaronder een aantal exclusieve feesten.

De Playboy editie met Mai-Lan is vanaf 9 april verkrijgbaar en de biografie en exclusieve foto's van de nieuwe Playmate van het Jaar vind je hier.

07-04-2009 21:15 | Link | Mai Lan


Deze weblog is powered by Argeweb