Playmates lanceren eigen kunstlijn

De Nederlandse Playmates van het Jaar hebben vandaag bekend gemaakt dat zij in het voorjaar hun eigen kunstlijn gaan presenteren. Middels een website en in een later stadium exposities starten de Playmates met de verkoop van onder andere exclusieve doeken en foto's waar zij zelf voor geposeerd hebben.

Mai-Lan, Playmate van het Jaar 2008, is een van de initiatiefnemers en legt uit: ďDit is een project waar we al twee jaar aan werken. Samen met topfotografen Hans Petersen en Roland J Reinders hebben we in alle rust aan het materiaal gewerkt en het resultaat is fantastisch. Een aantal werken zijn al een keer gepubliceerd in diverse bladen en daarom herkenbaar, maar we hebben ook exclusief beeld geschote'" aldus Mai-Lan.

Via een website en in een later stadium een aantal exposities gaan de Playmates exclusief werk tentoonstellen die de liefhebbers uiteindelijk kunnen aankopen. Mai-Lan: "Alle Playmates van het Jaar werken mee aan dit project. Maar we geven ook nieuwe Playmates een kans. Een aantal van hen is al bij ons in de studio geweest en zij worden mede eigenaar van hun eigen werk. We streven op die manier naar een uitgebreide collectie en maken in het voorjaar de eerste werken bekend.Ē

Art in the making @ the Playground Studio. Foto:©Playground Agency

12-03-2010 19:26 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb