`Playmates strikken Gaga-producer `

Via Telegraaf -  De Nederlandse Playmates gaan tijdens hun party Night At The Mansion van 24 april in Club Rex Hilversum flink uitpakken. De sexy babes hebben niemand minder dan Chew Fu, de producer van o.a. Lady Gaga en Rihanna, gestrikt om een dj-set te verzorgen.

Chew Fu, die in New York woont, nam onlangs productie van de nieuwe Rihanna mix album voor zijn rekening. Ook Lady Gaga en Usher brengen de komende periode werk uit dat door Chew Fu onderhanden is genomen.

 

Wereldpremičre

Playmate Dorien Rose is erg blij met de komst van Chew Fu aanstaande zaterdag naar Club Rex in Hilversum. “We hadden met Roog al een topdj in huis maar dat ook Chew Fu naar ons clubfeest komt om aan het begin van de avond een korte set te draaien is uniek! Hij heeft toegezegd om voor het eerst tracks van het nieuw Rihanna album te draaien. Gewoon de wereldpremičre, hoe cool is dat?' aldus bloedmooie organisator van Night at the Mansion.

De Playmates vieren die avond ook de lancering van het boek Een rugzak vol condooms van Playmate van het Jaar 2007 Meike Schulte. (bron)

21-04-2010 16:41 | Link | Party Time !!


Deze weblog is powered by Argeweb