Night at the Mansion groot succes!

Op 24 april organiseerde de Playmates van het Jaar hun NIGHT AT THE MANSION in Club Rex Hilversum waar onder grote belangstelling van de media het boek ĎEen rugzak vol condoomsí van Playmate Meike Schulte werd onthuld door Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk. Vele bekende als Ferri Somogyi, Nordin Amrabat, Gordon en natuurlijk heel veel Playmates maakte er een lange wilde nacht van op de beats van top DJ's Roog en Chew Fu. Naar aanleiding van dit succesvolle feest organiseren de Playmates binnenkort een nieuwe editie NIGHT AT THE MANSION. Diverse fotoís en media verslagen vind je op Dutch Playmates Facebook.

03-05-2010 13:40 | Link | Party Time !!
Magnificent website. Plenty of helpful info here. I am sending it to several friends ans gafas de sol ray ban additionally sharing in delicious. And naturally, thanks for your effort!
gafas de sol ray ban | 29-07-2016 04:41


Deze weblog is powered by Argeweb