Iris Bakker in Duitse Playboy

Iris Bakker staat deze maand groot in de Duitse Playboy! En onze oosterburen waren zo enthousiast over de Nederlandse Playmate (dec. 2009) dat zij afgelopen week naar MŁnchen werd gevlogen voor een extra interview en videoclip. Deze is te zien in de Cyberclub van de Duitse Playboy. Daarnaast dingt zij vanaf nu ook mee naar de Duitse titel Playmate van het Jaar. Meer lees je bij de Telegraaf.

Vanwege deze publicatie organiseren de Playmates van het Jaar op 10 juni een speciaal feest voor Iris onder de titel PLAYBOWL, een combinatie van een spectaculair feest met een exclusief bowlingtournooi dat plaats vindt in KNIJN Bowling Amsterdam. Meer info over PLAYBOWL en de kaartverkoop later deze week. Check het laatste nieuws via PLAYBOWL @ Facebook 

17-05-2010 18:58 | Link | Iris Bakker


Deze weblog is powered by Argeweb