Chew Fu eert Playmates met mix

Chew Fu, producer van o.a. Lady Gaga en Rihanna, heeft zijn nieuwe mix cd opgedragen aan de Nederlandse Playmates. Eerder dit jaar verbleef Chew Fu voor werk in Amsterdam en trad in die periode ook op als DJ tijdens het Night at the Mansion feest van de Playmates. De opname van die set is nu wereldwijd gereleased onder de titel The Chew Hefner Affair.

De Nederlandse producer woont al ruim 9 jaar in New York en brak begin 2009 definitief internationaal door met zijn producties voor wereldsterren als Lady Gaga, Mariah Carey, Black Eyed Peas en Timbaland. Eind mei verscheen het nieuwe remix album van Rihanna waar Chew Fu de gehele productie van verzorgde en op verzoek van Justin Timberlake nam hij ook de nieuwe single 'Love Dealer' van Esmee Denters onder handen.

Chew Fu vertelt vanuit New York: 'Ik dacht dat ik veel had meegemaakt maar als je een tijd op stap bent geweest met Playmates als Mai-Lan, Dorien Rose en Merel gaat er een wereld voor je open. Ze hebben hun leven feestelijk ingericht en werken daar keihard voor. Als dank die fantastische tijd heb ik The Chew Hefner Affair aan deze hechte vriendinnenclub opgedragen.`

The Chew Hefner Affair mix bevat alleen maar die wereldhits Chew Fu bewerkte voor onder andere Lady Gaga, Rihanna, Timbaland, Mariah Carey, Usher, Esmee Denters en is gratis te dowloaden via www.chewfu.com

KLIK

02-07-2010 11:44 | Link | Media
air force 2014
air max2014,
nike sb
nike air foamposite
NIKE Air Yeezy
Nike Lunar Elite
nike air zoom
kd 6
nike roshe run
ADIDAS ClimaCool
adidas zx
adidas rose
new balance 2014
new balance574
le coq sportif
ugg boots
nike jordan
nike zoom
nike roshe run
air jordan 3
new balance 996
new balance 999
adidas | 13-07-2014 04:28


Deze weblog is powered by Argeweb