Kerstkaart Playmates Serious Request

Op zondagmiddag 19 december organiseren de Playmates van het Jaar, waaronder bekende namen als Mai-Lan (2008), Dorien Rose (2004) en Chantal Hanse (2009), een feestelijke fotosessie, waarbij de hoogste bieders op de Serious Request veiling zich in een speciaal kerstdecor als een ware Hugh Hefner kunnen laten vastleggen op een persoonlijke kerstkaart. De vijf Playmates, met daaronder Merel Trip en ook Iris Bakker, de Nederlandse Playmate die afgelopen maand in de Amerikaanse ťn Duitse Playboy verscheen, zullen zich voor de gelegenheid in een speciale kerstoutfit hullen. De shoot wordt mede mogelijk gemaakt door topfotograaf Roland J. Reinders en styliste Sanne Kraaijkamp, die onlangs zelf de cover van Playboy sierde. Voor meer informatie en de veiling klik hier.

KLIK HIER

09-12-2010 17:53 | Link | Media


Deze weblog is powered by Argeweb