Iris in de race Duits Playmate vh Jaar

De Nederlandse Playmate Iris Bakker is op dit moment in de race voor de titel Duits Playmate van het Jaar. In juni van dit jaar werden de foto's van de beeldschone blondine al in de Duitse Playboy gepubliceerd en onlangs vloog Iris naar MŁnchen waar zij met al haar Duitse collega's aan een covershoot werkte ten behoeve van de verkiezing. Deze speciale foto's werden afgelopen week groots gelanceerd.

Sinds haar foto's een jaar geleden in de Nederlandse Playboy verschenen is Iris Bakker een rijzende ster in de wereld van Playmates. Ze verscheen niet alleen in de Nederlandse en Duitse maar afgelopen maand ook in de Amerikaanse Playboy. Op dit moment is de 22 jarige Iris samen met de Nederlandse Playmates van het Jaar als Dorien Rose, Mai-Lan en Chantal Hanse in voorbereiding voor een speciale actie voor Serious Request waarbij de hoogste bieders een speciale kerstkaart kan laten maken.

Om te stemmen op Iris Bakker (juni 2010) bij  de Duitse Playmate van het Jaar verkiezing KLIK HIER

13-12-2010 13:51 | Link | Iris Bakker


Deze weblog is powered by Argeweb