Nieuwe filmrol Dorien Rose

Via Telegraaf - Het is oppassen geblazen voor Dorien Rose. De Playmate heeft erg losse handjes in de Nederlands/Amerikaanse film Amsterdam Heavy. 'Het is een film vol met actie', vertelt sexy Dorien vanaf de set in Amsterdam. 'Voor mijn rol heb ik intensief kickbokslessen moeten volgen want ik speel een bodyguard die er flink op los slaat.'Naast een internationale cast spelen in Amsterdam Heavy ook bekende Nederlanders Horace Cohen, Jurgen Raymann, Jeroen Post en K-1 wereldkampioen Alistair Overeem mee.'Ik ben erg blij met de rol, het is een fantastische cast om mee te werken', zegt Dorien, die na haar filmdebuut in Moordwijven van Dick Maas tal van gastrollen in diverse series scoorde, trots.

Dorien Rose Amsterdam Heavy

Jeroen Post en Dorien Rose in Amsterdam Heavy

25-01-2011 15:01 | Link


Deze weblog is powered by Argeweb