XPS Cafe Playground ADE Party
15-10-2013 12:58 | Link
DJ Mai-Lan exclusief bij Jan Vis

Sinds haar aantreden als Playmate werd Mai-Lan al snel een grote ster in de wereld van Playboy. Ook Hugh Hefner was onder de indruk van het beeldschone model en nodigde haar uit op The Mansion om, samen met hem, aan een wereldwijde fotoshoot te werken. In de jaren daarna was Mai-Lan het gezicht van talloze Europese Playboy en Playmate feesten, waar ze sinds 2011 steeds vaker achter de draaitafels te vinden was. Sinds het voorjaar van 2012 draait Playmate Mai-Lan met haar vaste MC op diverse feesten en met groot succes. Vanaf nu is DJ Mai-Lan exclusief te boeken bij Jan Vis.

18-07-2012 15:46 | Link | Mai Lan
Looking for staff & entertainers!
Think you have what it takes to be a member of the Playground Ibiza team? For our upcoming parties and events, from May ‘till September 2012, we’re looking for staff members and entertainers. Please check all details and requirements on our Facebookpage and maybe we see you next summer! CLICK HERE!
11-11-2011 23:17 | Link
Playground Ibiza
27-10-2011 14:22 | Link
18 juni PLAYBOY PARTY Amsterdam!!

Op zaterdag 18 juni is er weer een ouderwetse Playboy Party in Amsterdam waar alle Playmates aanwezig zullen zijn. Check the details. Voor kaarten en VIP klik hier.


16-05-2011 13:37 | Link | Party Time !!
Iris Bakker in de finale PotY Duitsland

Via Telegraaf - De Nederlandse Playmate Iris Bakker is zó sexy dat ze de finale heeft gehaald van de verkiezing voor Playmate van het Jaar in Duitsland. De blonde stoeipoes zal het in de finale opnemen tegen twee Duitse playmates. Of ze de finale gaat winnnen of niet, meedoen aan de verkiezing is voor Iris, die overigens ook in de Duitse én Amerikaanse Playboy heeft gestaan, al heel bijzonder. Lees verder bij de Telegraaf.

17-03-2011 10:39 | Link | Iris Bakker
Groot interview Mai-Lan in Nieuwe Revu

Deze week vind je in de Nieuwe Revu (nr. 10) een 3 pagina groot interview met Playmate van het Jaar 2008 Mai-Lan waarin zij vertelt over haar verblijf in The Mansion bij Hugh Hefner en waarom de Playmates op dit moment staken. Met prachtige foto's gemaakt door Paul Levitton. Vanaf nu verkrijgbaar!

09-03-2011 12:58 | Link | Mai Lan
Dorien Rose en Michael Madsen

Michael Madsen, bekend van zijn rollen in Kill Bill en als Mr. Blonde in Reservoir Dogs, is te zien in de internationale actiefilm Amsterdam Heavy. De film wordt opgenomen in Amsterdam en Bangkok. Onder andere Jeroen Post, Horace Cohen, Rik Sinkeldam en Dorien Rose spelen een rol in deze film. Afgelopen week was Madsen in Amsterdam voor opnames en een persconferentie. Amsterdam Heavy gaat later dit jaar in Cannes in premiere.

Rik Sinkeldam, Michael Madsen en Dorien Rose bij de persconferentie.

25-02-2011 00:00 | Link
Playmate Mai-Lan hard onderuit

Op FokTv vind je vanaf nu de eerste aflevering van de nieuwe serie Mai-Lan en de Mannen waarin de Playmayte van het Jaar op zoek gaat of er zoiets bestaat als echte mannenberoepen. Deze aflevering trainde ze een avondje mee met de Eindhoven Raptors en duidelijk wordt dat Mai-Lan haar mannetje staat. Voor de aflevering klik hier.

Ook Playmate van het Jaar Chantal kan je bewonderen op Flabber.nl, waarin ze aan een vragenvuur wordt onderworpen door internethelden Paul en Janus Flabber. Voor de aflevering van Hoofdkwartier met dit leuke gespek klik hier.

24-02-2011 23:47 | Link | Media
Playmate Wallpaper 2011

Voor de liefhebber, en daar zijn er veel van, een nieuwe Wallpaper van Nederlands meest succesvolle Playmates op een rij. Klik op de foto voor een grote afbeelding en zet Playmates Mai-Lan, Iris, Merel, Dorien en Chantal op jouw desktop. De foto is gemaakt door Roland J. Reinders. Have fun!!

11-02-2011 12:42 | Link | Media
Nieuwe filmrol Dorien Rose

Via Telegraaf - Het is oppassen geblazen voor Dorien Rose. De Playmate heeft erg losse handjes in de Nederlands/Amerikaanse film Amsterdam Heavy. 'Het is een film vol met actie', vertelt sexy Dorien vanaf de set in Amsterdam. 'Voor mijn rol heb ik intensief kickbokslessen moeten volgen want ik speel een bodyguard die er flink op los slaat.'Naast een internationale cast spelen in Amsterdam Heavy ook bekende Nederlanders Horace Cohen, Jurgen Raymann, Jeroen Post en K-1 wereldkampioen Alistair Overeem mee.'Ik ben erg blij met de rol, het is een fantastische cast om mee te werken', zegt Dorien, die na haar filmdebuut in Moordwijven van Dick Maas tal van gastrollen in diverse series scoorde, trots.

Dorien Rose Amsterdam Heavy

Jeroen Post en Dorien Rose in Amsterdam Heavy

25-01-2011 15:01 | Link
Repo Serious Request Playmate shoot

Op FOK!tv vind je vanaf nu een fijne reportage van de shoot die de Playmates hadden i.v.m. met een actie voor Serious Request waarbij de hoogste bieders van de 3FM veiling hun eigen glamourfoto met de dames konden laten maken. Duidelijk is dat het een meer dan gezellige dag was en het eindresultaat van deze actie vind je terug bij Playboy.

25-01-2011 13:02 | Link | Media
Playmates fotoshoot voor Serious Request

Via Glamour blog - Afgelopen zondag vond de fotoshoot plaats van de Playmates voor Serious Request. De fotoshoot werd eerder gecancelled in verband met weersomstandigheden. Nu poseerden Chantal Hanse, Dorien Rose, Merel Trip, Mai-Lan en Iris Bakker met de hoogste bieders voor deze fotoshoot. Voor meer en foto's klik hier.

Foto: Mirjam Ravensbergen

23-01-2011 16:36 | Link | Media
FOK!tv strikt Playmate Mai-Lan als host

Via Telegraaf - Playmate Mai-Lan is van plan Nederland binnenkort te gaan laten zien dat ze niet van suiker is. Het model heeft haar eerste presentatieklus binnen. Voor website FOK! gaat ze in 'Mai-Lan en de mannen' verschillende mannenberoepen uittesten. "We hebben al een aantal reportages gemaakt", vertelt Mai-Lan enthousiast. "Samen met programmamaker Stefan Tetelepta zijn we een dag meegelopen met een aantal Rotterdamse vuilnismannen en een avond meegetraind met de Eindhoven Raptors, een American Football team. Het ging er in beide gevallen pittig aan toe. Het zijn leuke reportages geworden en dit is een fantastische uitdaging!". Voor de trailer klik hier.

17-01-2011 19:51 | Link | Mai Lan
Iris in de race Duits Playmate vh Jaar

De Nederlandse Playmate Iris Bakker is op dit moment in de race voor de titel Duits Playmate van het Jaar. In juni van dit jaar werden de foto's van de beeldschone blondine al in de Duitse Playboy gepubliceerd en onlangs vloog Iris naar München waar zij met al haar Duitse collega's aan een covershoot werkte ten behoeve van de verkiezing. Deze speciale foto's werden afgelopen week groots gelanceerd.

Sinds haar foto's een jaar geleden in de Nederlandse Playboy verschenen is Iris Bakker een rijzende ster in de wereld van Playmates. Ze verscheen niet alleen in de Nederlandse en Duitse maar afgelopen maand ook in de Amerikaanse Playboy. Op dit moment is de 22 jarige Iris samen met de Nederlandse Playmates van het Jaar als Dorien Rose, Mai-Lan en Chantal Hanse in voorbereiding voor een speciale actie voor Serious Request waarbij de hoogste bieders een speciale kerstkaart kan laten maken.

Om te stemmen op Iris Bakker (juni 2010) bij  de Duitse Playmate van het Jaar verkiezing KLIK HIER

13-12-2010 13:51 | Link | Iris Bakker
Kerstkaart Playmates Serious Request

Op zondagmiddag 19 december organiseren de Playmates van het Jaar, waaronder bekende namen als Mai-Lan (2008), Dorien Rose (2004) en Chantal Hanse (2009), een feestelijke fotosessie, waarbij de hoogste bieders op de Serious Request veiling zich in een speciaal kerstdecor als een ware Hugh Hefner kunnen laten vastleggen op een persoonlijke kerstkaart. De vijf Playmates, met daaronder Merel Trip en ook Iris Bakker, de Nederlandse Playmate die afgelopen maand in de Amerikaanse én Duitse Playboy verscheen, zullen zich voor de gelegenheid in een speciale kerstoutfit hullen. De shoot wordt mede mogelijk gemaakt door topfotograaf Roland J. Reinders en styliste Sanne Kraaijkamp, die onlangs zelf de cover van Playboy sierde. Voor meer informatie en de veiling klik hier.

KLIK HIER

09-12-2010 17:53 | Link | Media
Internationaal succes Playmate Iris

Via Telegraaf - Playmate Iris Bakker is binnenkort in de Duitse én Amerikaanse editie van de Playboy te bewonderen. De blondine vloog afgelopen weekend voor de tweede keer naar onze Oosterburen voor een exclusieve shoot. Na haar debuut als Playmate in 2009 verscheen Iris vrij snel in de Duitse uitgave van het blad en dat is kennelijk zo goed bevallen dat onze ze wederom is uitgenodigd. Bovendien geeft Iris zich deze maand ook in de Amerikaanse Playboy bloot. Lees verder

18-10-2010 18:47 | Link | Iris Bakker
Coveronthulling Sanne Kraaijkamp

Tijdens een besloten Playmate borrel in het Amsterdamse Club NL onthulde Playmates Dorien Rose en Merel Trip namens Playboy de nieuwste cover met daarop styliste Sanne Kraaijkamp. Na een feestelijke onthulling was het niemand minder dan Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk die als nagenoeg volleerd tatoeëerder het Playboy logo in het been van Sanne vereeuwigde. Dit media spektakel werd gevolgd door een exclusieve borrel. Foto's hier en filmpje daar.

11-10-2010 22:17 | Link | Party Time !!
Dorien in clip Wess Vall - Los Banditos
27-09-2010 12:53 | Link
Carlijn Carter assistent Echt Waar?!

Ruben van der Meer en Tijl Beckand hebben er vanaf vanavond in Echt Waar?! een sexy assistente bij. De 29-jarige Playmate Carlijn Carter staat ze komend seizoen bij tijdens hilarische sketches. „Het is fantastisch om een onderdeel van Echt Waar?! te zijn”, vertelt de blondine trots. „Zeker met Ruben en Tijl weet je van tevoren nooit wat er gaat gebeuren, die jongens zijn echt knettergek." Lees verder.

11-09-2010 13:05 | Link | Carlijn Carter
Repo Mai-Lan @ Reebok Homerun Derby

Onlangs sloeg Playmate Mai-Lan samen met GTST acteur Mark van Eeuwen en TMF VJ Veronica een balletje mee tijdens het Celebrity Toernooi van de Reebok Homerun Derby.  Een fijne reportage van dit Celebrity Toernooi door verslaggever Stefan Tetelepta vind je vanaf nu bij FOK TV.

24-08-2010 14:32 | Link | Mai Lan
Dorien & Tygo covershoot Glamsterdam

In de nieuwste editie van Glamsterdam vind je een covershoot van Dorien Rose en acteur Tygo Gernandt. En met het thema ‘Kunstroof’ werd het een mooie stoere reportage geschoten door fotograaf Sean Macandrew. Glamsterdam is een gratis glossy dat vol staat met glamour, kunst en fashion en is op 500 verschillende locaties in Amsterdam verkrijgbaar. Binnenkort verschijnt de uitgave ook op de site van Glamsterdam.

28-07-2010 18:57 | Link
Mai-Lan @ Reebok Homerun Derby

GTST acteur Mark van Eeuwen wist zich tijdens het celebrity toernooi van de Reebok Homerun Derby als beste te onderscheiden. In de finale overleefde hij een rechtstreekse confrontatie met TMF VJ Veronica van Hoogdalem en 2008 Playmate of the Year, Mai-Lan Leenders. De hoofdprijs werd uiteindelijk uitgereikt door de homerun-koning aller tijden van de Nederlandse competitie, Hamilton Richardson. (foto: Michael Rosa)

06-07-2010 14:38 | Link | Mai Lan
Chew Fu eert Playmates met mix

Chew Fu, producer van o.a. Lady Gaga en Rihanna, heeft zijn nieuwe mix cd opgedragen aan de Nederlandse Playmates. Eerder dit jaar verbleef Chew Fu voor werk in Amsterdam en trad in die periode ook op als DJ tijdens het Night at the Mansion feest van de Playmates. De opname van die set is nu wereldwijd gereleased onder de titel The Chew Hefner Affair.

De Nederlandse producer woont al ruim 9 jaar in New York en brak begin 2009 definitief internationaal door met zijn producties voor wereldsterren als Lady Gaga, Mariah Carey, Black Eyed Peas en Timbaland. Eind mei verscheen het nieuwe remix album van Rihanna waar Chew Fu de gehele productie van verzorgde en op verzoek van Justin Timberlake nam hij ook de nieuwe single 'Love Dealer' van Esmee Denters onder handen.

Chew Fu vertelt vanuit New York: 'Ik dacht dat ik veel had meegemaakt maar als je een tijd op stap bent geweest met Playmates als Mai-Lan, Dorien Rose en Merel gaat er een wereld voor je open. Ze hebben hun leven feestelijk ingericht en werken daar keihard voor. Als dank die fantastische tijd heb ik The Chew Hefner Affair aan deze hechte vriendinnenclub opgedragen.`

The Chew Hefner Affair mix bevat alleen maar die wereldhits Chew Fu bewerkte voor onder andere Lady Gaga, Rihanna, Timbaland, Mariah Carey, Usher, Esmee Denters en is gratis te dowloaden via www.chewfu.com

KLIK

02-07-2010 11:44 | Link | Media
KISS vs Playmates wereldwijd!

Dorien Rose en Merel Trip hebben diepe indruk gemaakt op de bandleden van KISS. Voorafgaande het concert in het Gelredome brachten de twee Playmates een backstagebezoekje en de foto’s daarvan verschenen snel wereldwijd, waaronder op de officiele site van KISS. Een aantal vind je in deze special.

22-06-2010 15:15 | Link | Media
Dorien Rose commercial voor Nikko

Dorien Rose is te bewonderen in de nieuwste commercial van Nikko, grote naam in Radio Controlled Toys, en zal de komende tijd te zien zijn rondom de diverse WK wedstrijden.

22-06-2010 12:43 | Link
Playmates geKISSed

Via Telegraaf - Playmates Dorien Rose en Merel Trip zijn vrijdagavond helemaal uit hun dak gegaan tijdens het concert van KISS. Voor het optreden mochten de sexy ladies backstage komen voor een ontmoeting met de bandleden. Lees meer bij Telegraaf

20-06-2010 20:25 | Link | Party Time !!
Dorien Rose Turkse commercial Goran Tee
15-06-2010 13:33 | Link
Online voorverkoop PLAYBOWL!

Losse voorverkoop PLAYBOWL - Bowling with the Bunnies is begonnen. Verkrijgbaar zijn tickets voor Bowlen & After Party, maar er zijn ook tickets voor alleen de After Party te bestellen. Check ook de baanpakketten! Je eigen baan voor een team van 6 personen. Bestel nu online KLIK! of in alle Primera winkels door heel Nederland.

31-05-2010 17:10 | Link | Party Time !!
PLAYBOWL the Party!
KLIK!
27-05-2010 22:30 | Link | Party Time !!
Voorverkoop PLAYBOWL begonnen!

PLAYBOWL 10 juni KNIJN bowling Amsterdam

Op donderdag 10 juni organiseren de Playmates van het Jaar Dorien Rose en Mai-Lan PLAYBOWL, het Playmate bowling toernooi met een exclusief feest waar onder genot van de lekkerste muziek en een drankje tot in de late uurtjes kan worden gedanst in de nieuwe prachtige Lounge van Knijn Bowling. Dus reserveer je eigen baan voor je eigen team en wie weet winnen jullie de Bunny Bokaal.

Voor info, DJ line-up, de lounge, voorverkoop & VIP service klik hier

PLAYBOWL FLYER

25-05-2010 13:11 | Link | Party Time !!
Iris Bakker in Duitse Playboy

Iris Bakker staat deze maand groot in de Duitse Playboy! En onze oosterburen waren zo enthousiast over de Nederlandse Playmate (dec. 2009) dat zij afgelopen week naar München werd gevlogen voor een extra interview en videoclip. Deze is te zien in de Cyberclub van de Duitse Playboy. Daarnaast dingt zij vanaf nu ook mee naar de Duitse titel Playmate van het Jaar. Meer lees je bij de Telegraaf.

Vanwege deze publicatie organiseren de Playmates van het Jaar op 10 juni een speciaal feest voor Iris onder de titel PLAYBOWL, een combinatie van een spectaculair feest met een exclusief bowlingtournooi dat plaats vindt in KNIJN Bowling Amsterdam. Meer info over PLAYBOWL en de kaartverkoop later deze week. Check het laatste nieuws via PLAYBOWL @ Facebook 

17-05-2010 18:58 | Link | Iris Bakker
Dorien Rose poseert voor Ex-Pornstar

Dorien Rose zal het komende jaar bij een aantal campagnes van Ex-Pornstar te zien zijn. De succesvolle organisatoren geven jaarlijks een flink aantal feesten met een thema waarvoor Dorien iedere keer speciaal poseert. Voor de eerste campagnes met Dorien en info over de feesten van Ex-Pornstar klik hier.

14-05-2010 12:03 | Link
Iris Bakker joins Playground!

Met gepaste trots maken de Playmates bekend dat Iris Bakker zal toetreden tot Playground Agency, Playmate Exclusive Management. Iris maakte haar opwachting als Playmate in december 2009 en viel met haar frisse verschijning al snel op. Na een shoot met Dorien Rose en een TV optreden met Mai-Lan werd snel duidelijk dat het prettig werken is met Iris en er goede vooruitzichten bestaan op een mooie carrière. Ook is Iris uitgenodigd om deel te nemen aan Playground Art, het kunstproject van de Playmates. Binnenkort meer over Iris en hier vast backstage foto’s van haar shoot voor Playground Art.

07-05-2010 15:20 | Link | Iris Bakker
Night at the Mansion groot succes!

Op 24 april organiseerde de Playmates van het Jaar hun NIGHT AT THE MANSION in Club Rex Hilversum waar onder grote belangstelling van de media het boek ‘Een rugzak vol condooms’ van Playmate Meike Schulte werd onthuld door Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk. Vele bekende als Ferri Somogyi, Nordin Amrabat, Gordon en natuurlijk heel veel Playmates maakte er een lange wilde nacht van op de beats van top DJ's Roog en Chew Fu. Naar aanleiding van dit succesvolle feest organiseren de Playmates binnenkort een nieuwe editie NIGHT AT THE MANSION. Diverse foto’s en media verslagen vind je op Dutch Playmates Facebook.

03-05-2010 13:40 | Link | Party Time !!
Telegraaf over boeklancering Meike
29-04-2010 12:45 | Link | Media
`Playmates strikken Gaga-producer `

Via Telegraaf -  De Nederlandse Playmates gaan tijdens hun party Night At The Mansion van 24 april in Club Rex Hilversum flink uitpakken. De sexy babes hebben niemand minder dan Chew Fu, de producer van o.a. Lady Gaga en Rihanna, gestrikt om een dj-set te verzorgen.

Chew Fu, die in New York woont, nam onlangs productie van de nieuwe Rihanna mix album voor zijn rekening. Ook Lady Gaga en Usher brengen de komende periode werk uit dat door Chew Fu onderhanden is genomen.

 

Wereldpremière

Playmate Dorien Rose is erg blij met de komst van Chew Fu aanstaande zaterdag naar Club Rex in Hilversum. “We hadden met Roog al een topdj in huis maar dat ook Chew Fu naar ons clubfeest komt om aan het begin van de avond een korte set te draaien is uniek! Hij heeft toegezegd om voor het eerst tracks van het nieuw Rihanna album te draaien. Gewoon de wereldpremière, hoe cool is dat?' aldus bloedmooie organisator van Night at the Mansion.

De Playmates vieren die avond ook de lancering van het boek Een rugzak vol condooms van Playmate van het Jaar 2007 Meike Schulte. (bron)

21-04-2010 16:41 | Link | Party Time !!
Playmates zoeken Playmates

Via Telegraaf.nl - De Nederlandse Playmates gaan op zoek naar nieuwe collega’s. De komende maanden organiseren de mooie modellen een aantal feesten onder de naam Night at the Mansion waar wordt gezocht naar nieuw talent dat in aanmerking kan komen voor een testshoot. Voor meer klik hier

Mai-Lan en Dorien zoeken nieuwe collega's

13-04-2010 17:40 | Link | Media
24 April - NIGHT AT THE MANSION @ REX

NIGHT AT THE MANSION is het exclusieve feest dat op 24 april in Club Rex Hilversum wordt georganiseerd door de Playmates van het Jaar. Deze editie wordt gehost door Playmates Dorien Rose en Mai-Lan en staat in het teken van de release van het boek van Playmate Meike Schulte. Verder: DJ’s Roog, Mike van Loon & Sidhappens. Coveronthulling door PLAYBOY hoofdredacteur Jan Heemskerk, Casting Directors, Playmates, Fotografen en meer. Voor alle info klik hier.

KLIK HIER

02-04-2010 19:10 | Link | Party Time !!
3 april - Playmates @ Echt Waar?! RTL4

Zaterdag 3 april maken Playmates Mai-Lan en Iris hun opwachting in ‘Echt Waar?!’, de nieuwe zaterdagavondshow van Jack Spijkerman (21.30 uur, RTL4). De eerste aflevering scoorde afgelopen zaterdag 1,6 miljoen kijkers dus dat belooft veel goeds. Op de foto zie je Mai-Lan en Iris met Ruben van der Meer bij de opnames van zijn ‘Hugh Hefner scene’. Meer info klik hier.

01-04-2010 18:47 | Link | Media
Preview flyer Night at the Mansion

Hier vast een preview van de flyer voor NIGHT AT THE MANSION, het exclusieve feest dat op 24 april a.s. wordt georganiseerd door de Playmates van het Jaar. De avond staat in het teken van de release van het boek van Playmate van het Jaar Meike Schulte. Aankomende week wordt meer bekend gemaakt over de kaartverkoop en welke speciale gast de cover van het boek komt onthullen. Het schijnt iemand te zijn die daar ervaring mee heeft...

01-04-2010 15:45 | Link | Party Time !!
Playmates @ Echt Waar?! @ RTL4

Playmates Mai-Lan en Iris Bakker maken hun opwachting in een van de afleveringen van Echt Waar?!, de nieuwe comedyshow van Jack Spijkerman. In dit programma zijn Ruben van der Meer en Tijl Beckand partners in crime om het publiek in de studio veel onzinverhalen te laten geloven. Een bepaalde scene kon volgens Ruben alleen met echte Playmates gedaan worden en zo geschiedde. Meer foto's verschijnen vanzelf op de Playmate Facebook. Echt Waar?! begint vanf zaterdag 27 maart, 21:35 uur op RTL4. Wanneer Mai-Lan en Iris hun opwachting maken wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

25-03-2010 13:35 | Link | Media
Mentale Sieraden online

Mentale Sieraden, met o.a. Dorien Rose, Linda Wagenmakers en Fleur van der Kieft, staat nu ook online. De korte film van regisseur Bart Dokter beleefde onlangs zijn premiere en is nu ook doorgedrongen tot de tweede ronde van New Arrivals 2010 / 2011 van de NPS. Om de korte film te bekijken en te stemmen (alvast bedankt!) klik hier!!

De cast van Mentale Sieraden tijdens de premiere     ©Playground Agency

24-03-2010 18:45 | Link
Playmates lanceren eigen kunstlijn

De Nederlandse Playmates van het Jaar hebben vandaag bekend gemaakt dat zij in het voorjaar hun eigen kunstlijn gaan presenteren. Middels een website en in een later stadium exposities starten de Playmates met de verkoop van onder andere exclusieve doeken en foto's waar zij zelf voor geposeerd hebben.

Mai-Lan, Playmate van het Jaar 2008, is een van de initiatiefnemers en legt uit: “Dit is een project waar we al twee jaar aan werken. Samen met topfotografen Hans Petersen en Roland J Reinders hebben we in alle rust aan het materiaal gewerkt en het resultaat is fantastisch. Een aantal werken zijn al een keer gepubliceerd in diverse bladen en daarom herkenbaar, maar we hebben ook exclusief beeld geschote'" aldus Mai-Lan.

Via een website en in een later stadium een aantal exposities gaan de Playmates exclusief werk tentoonstellen die de liefhebbers uiteindelijk kunnen aankopen. Mai-Lan: "Alle Playmates van het Jaar werken mee aan dit project. Maar we geven ook nieuwe Playmates een kans. Een aantal van hen is al bij ons in de studio geweest en zij worden mede eigenaar van hun eigen werk. We streven op die manier naar een uitgebreide collectie en maken in het voorjaar de eerste werken bekend.”

Art in the making @ the Playground Studio. Foto:©Playground Agency

12-03-2010 19:26 | Link | Media
Mai-Lan in in Oh My God!

Playmate van het Jaar Mai-Lan speelt een rolletje in Oh My God, de nieuwe interactieve webcomedy van BNN die ook te zien is op 101.TV. Eerder speelde ook Dorien Rose een cameo in deze serie over internetdating. Mai-Lan is te zien als zweverig type die met haar schoonheid de heren het hoofd op hol brengt. Voor de website van OMG klik hier

05-03-2010 11:55 | Link | Mai Lan
New Sapph instore promovideo

The new Sapph instore promovideo feat. Dorien Rose & Inge de Bruijn

20-02-2010 15:19 | Link
Meike boos om misbruik campagne

Meike Schulte is boos dat een campagne waar zij afgelopen jaar aan meewerkte nu zonder toestemming door een lokale politieke partij wordt gebruikt. De Playmate van het Jaar 2007 is net terug van haar reis naar Oeganda, waar zij verbleef voor ontwikkelingshulp projecten, en werd meteen geconfronteerd met het ‘hergebruik’ van de campagne. De lokale partij Sociaal Delfzijl adverteert met een verkiezingsposter waarop de borsten van Meike staan afgebeeld die deels zijn afgedekt met twee stemvakjes. De kiezer wordt gevraagd wat hij liever stemt: links of rechts? Deze poster is afgelopen jaar in opdracht van de Belgische uitgever de Vrije Pers en zorgde voor de nodige oproer bij onze zuiderburen. “Naast het feit dat zowel de opdrachtgever als ik van niks weten wens ik niet te worden misbruikt door een lokaal politiek suffertje dat niet eens in staat is om zelf een campagne kan bedenken. Zowel De Vrije Pers als ik gaan juridische stappen ondernemen en laat duidelijk zijn dat ik hier niks mee te maken heb of wil hebben” aldus Meike Schulte.

18-02-2010 14:20 | Link | Meike Schulte
Vanaf eind april verkrijgbaar!!
08-02-2010 07:25 | Link | Meike Schulte
Dorien Rose in Oh My God!

Dorien Rose speelt een cameo in Oh My God, de nieuwe interactieve webcomedy van BNN die ook te zien is op 101.TV. Een serie over internetdating met Manuel Broekman, Uriah Arnhem, Sara Visser en Dunya Khayame waarbij kijkers zelf kunnen meespelen via de webcam. Dorien maakte haar opwachting in aflevering 3 en binnenkort zal ook Playmate van het Jaar 2009 Mai-Lan te zien zijn. Voor meer over OMG klik hier

04-02-2010 14:13 | Link
Auto-ongeluk Playmate Mai-Lan

Via Telegraaf -  Playmate Mai-Lan is aan de dood ontsnapt. De 21-jarige schone sloeg afgelopen weekend in de polder bij Nispen over de kop. Mai-Lan vertelt: “De gladheid was zo verraderlijk dat ik in een bocht doorgleed en bijna in het water belandde. Door een manoeuvre kon ik dat voorkomen, maar ik sloeg wel over de kop.” Lees verder bij Telegraaf

BOEM!!!

03-02-2010 14:01 | Link | Mai Lan


Deze weblog is powered by Argeweb