Marcella Nihof

Bio

Geboren op 6 september 1987 te Den Haag. Vertrok met Playboy naar Kroatië voor haar fotoshoot toen zij net een paar dagen 18 jaar was en werd daarmee de jongste Nederlandse Playmate tot nu toe. Zij sierde de cover van het blad in februari 2006. Marcella is letterlijk een avontuurlijke jongedame die met regelmaat haar koffers pakt om ergens op de wereld te gaan surfen. Ook het poseren voor Playboy zag zij als een avontuur en had eigenlijk geen ambities als model door te gaan. Toch kwamen er veel opdrachten binnen en werkte Marcella mee aan diverse modeshows en fotosessies voor o.a. Redken, Benetton, Sisley en Mae-West.

Ook werd Marcella als Playmate door Playboy ingezet op diverse feestjes en Meet & Greets. In het voorjaar stond Marcella model voor de Playboy rubriek “Sexy Cars” en september 2006 editie van het was zij voor de derde keer te bewonderen in een fantastische special. Op 14 februari 2007 werd Marcella tijdens een exclusief feestje van Playboy uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2006.

In de zomer van 2007 nam Marcella een break en verbleef zij twee maanden in Venezuela om les te geven aan Warao Indianden in het Delta gebied. Bij terugkomst in Nederland maakte de Telegraaf daar een uitgebreid verslag van en niet veel later maakte dezelfde krant bekend dat de Marcella naast haar werkzaamheden als model en Playmate een nieuwe studie was begonnen.

Verder is Marcella een van de vaste gezichten die als host op de diverse Club en VIP Party’s optreedt. In 2008 werkte Marcella mee aan twee videoclips. De eerste was Moke vs Don Diablo en de ander was een hoofdrol in de wereldwijde clip van het nummer ‘Going Wrong’ van DJ Armin van Buuren. Naast een aantal fotoshoot met o.a. fotograaf Rene de Haan is Marcella ook te zien in ‘The Playboy Experience’, een viral die in mei 2008 werd gelanceerd vanwege het 25 jarig bestaan van Playboy Nederland en is geregisseerd door Eddy Terstall.

Funny Facts:

Toen Marcella, enkele dagen na haar 18de verjaardag, door haar ouders naar Schiphol werd gebracht ten behoeve van ‘een fotoshoot’ ontdekte haar vader pas dat het om Playboy ging. Haar moeder wist het echter wel. Papa Nihof nam het sportief op en was bij het verschijnen van de sessie apetrots op zijn dochter.

Het is veilig om met Marcella over straat te gaan want na vijf jaar trainen in zij een absolute Tea Kwando specialiste. Andere hobby’s zijn: Surfen, joggen, dansen, poweryoga en uitwaaien op het strand.

Op 20 oktober 2006 was Marcella te gast bij Jensen. Klik hier voor de uitzending.

Begin september 2006 deed Marcella mee aan The Challenge. Samen met o.a. Playmates Olga Urashova en Dorien reed zij een week lang in een stretch Hummer van Dresden naar St. Petersburg om te eindigen in Kopenhagen. De Telegraaf maakte een videoverslag van het vertrek van de Playmates.

Hobby’s: Als het maar sportief is.

-

Stats:

Leeftijd:   20

Lengte:   1.76

Borst:   87

Taille:   63

Heup:   89

Schoenmaat:   41

Haarkleur:   donkerbruin/zwart

Kleur ogen:   donkerbruin

Gewicht:56

Voor Marcella's fotoboek klik hier

Voor informatie en boekingen klik hier

Voor Marcella's weblog klik hier

WTF

Marcella is al vanaf jonge leeftijd op meerdere manieren actief voor het Wereld Natuur Fonds. Klik op het logo om te zien wat jij kan doen.