Op donderdag 10 juni organiseren de Playmates van het Jaar Dorien Rose en Mai-Lan PLAYBOWL, een feest en bowling tournament in één. Naast het toernooi met prijzen voor het beste team en deelnemer kan er onder genot, van de lekkerste muziek van top DJ's als Oz Romita (Stripe Two & Boyz With Skillz), Lexus en Miss Brown, en een drankje tot in de late uurtjes gedanst worden in de nieuwe Lounge van Knijn Bowling Amsterdam. En dat is uniek gezien de Lounge pas later dit jaar officieel geopend wordt (check de foto's onderaan deze pagina). Dit alles vindt plaats in bijzijn van de leukste Playmates en hun vrienden en vriendinnen. Om meteen tickets te bestellen klik hier. Let op de verschillende kaarten die hieronder beschreven staan.

.

Verder staat die avond in het teken van de Nederlandse Playmate Iris Bakker (december 2009) die deze maand spectaculair in de Duitse Playboy verschijnt. Met medewerking van Playboy Duitsland worden tijdens het feest exclusieve beelden vertoond van de clip die zij afgelopen week in München opnam. Uiteraard wordt het winnende team van het bowling tournament door de Playmates gehuldigd.

.

Locatie:

.

KNIJN Bowling

Scheldeplein 3

Amsterdam

.

Aanvang:

.

Open: 20.30 uur

Aanvang bowlingtoernooi: 21.15 uur

Start feest in KNIJN Lounge: 22.00 uur

Einde: 02.00 uur

Online kaartverkoop klik hier

.

Dresscode: Dudes: Bowling Master! Ladies: Be a Bunny!

.

.

+++ VOORVERKOOP PLAYBOWL +++

.

.

*PLAYBOWL Baanpakket

Vanaf nu is de voorverkoop voor het Playbowl Baanpakket begonnen. Hiermee reserveer je een eigen baan voor een team van 6 personen en doen jullie mee voor de Bunny Bokaal. De muziek tijdens het toernooi zal verzorgt worden door DJ's Lexus en Sidhappens (DBJ All Stars).

.

Daarna heeft het team toegang tot het exclusieve feest in de lounge waar tot de late uurtjes gedanst kan worden op beats van top DJ's als Oz Romita (Stripe Two & Boyz With Skillz) en Miss Brown. Ook huldigen de Playmates de winnaars van het toernooi en introduceren zij de Nederlandse Playmate Iris Bakker die deze maand spectaculair in de Duitse Playboy staat.

.

Het PLAYBOWL Baanpakket voor 6 personen + toegang tot het feest kost €110,- en is te reserveren via het email adres: event@playground-agency.nl Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer en denk vast na over een naam voor jouw team. Er wordt dan snel contact met je opgenomen om de reservering te bevestigen. Meteen online bestellen via Primera kan ook via deze link.

.

*PLAYBOWL VIP pakket

.

Voor PLAYBOWL zijn een beperkt aantal VIP pakketten verkrijgbaar. Hiermee reserveer jij een eigen bowlingbaan voor jouw team met champagne en een eigen tafel op het feest voorzien van drank, incl. een royale fles Smirnoff Black Label.

.

Het PLAYBOWL VIP pakket voor 6 personen met champagne en een eigen tafel met drank op het exclusieve feest kost €450,- en is te reserveren via het email adres: event@playground-agency.nl. Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer en denk vast na over een naam voor jouw team. Er wordt dan snel contact met je opgenomen om de reservering te bevestigen. Hou er rekening mee dat er maar een gelimiteerd aantal tafels beschikbaar zijn.

.

Losse kaarten voor het bowlingtoernooi. Deze kosten €20,- per persoon en geven vervolgens ook toegang tot het exclusieve feest. Hou er rekening mee dat de kans groot is dat de baanpakketen snel zijn uitverkocht. Meteen online bestellen via Primera kan ook via deze link.

.

*Kaarten voor het feest

.

Het is ook mogelijk om alleen kaarten voor de exclusieve Playmate Party in de Lounge te bestellen dat om 22.00 uur begint. Prijs per ticket is €10,- en biedt een feest met het beste uit de wereld van Playmates. Meteen online bestellen via Primera kan ook via deze link.

.

Check ook PLAYBOWL at Facebook