Over Playground Agency

Playground Agency is een management gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van modellen die als Playmate hun carriere zijn begonnen. Playground Agency verzorgt zakelijke en creatieve begeleiding en carriere-planning in de diverse takken binnen de entertainment als presentatie, acteren, modellenwerk en of spokesmodel. Daarnaast verzorgt Playground ook alle publicitaire zaken van de aangesloten Playmates.

Voor meer informatie over de Meet & Greets, de mogelijkheden voor Hosting, ons talent als spokesmodel of uitnodigingen kan je contact opnemen via het contactformulier. Informatie over de cliŽnten van Playground Agency vindt je hier.

Je aanmelden om eventueel zelf Playmate te worden kan louter en alleen via het contactformulier op de website van Playboy Nederland.

Playground Agency is een onafhankelijk initiatief van SidneyBrandeis, Olga Urashova en Dorien Rose en ging in maart 2006 van start. Het management heeft jarenlange ervaring op het gebied van personal management, productie en creative marketing en waren nauw betrokken bij programmaís, producties, feesten en personen als: Brutale Meiden, Beau Monde, TvBabes, Costa, Froukje de Both, Playboy, Volle Maan, Glamago, Veronica Gids, Jasmine Sendar, FHM, Ray Christian, Jong Zuid, Televizier, Live Opgenomen, Maxim, Panorama, Forth Alfa.

Playground Agency is onderdeel van Sidhappens / PP&S