Donderdag 22 maart vierden de Playmates in de Try Out Studio’s het éénjarig bestaan van Playground Agency met een Hawaï Borrel. Veel vrienden en bekenden van de Playground waren, in de juiste outfit, aanwezig bij dit exclusieve partijtje waaronder Froukje de Both, Baas B, Jamie Westland, Jasmine, Playboy's Jan Heemskerk en tal van andere mensen uit de showbizz. Playground managers Dirk Woud en Sidney Brandeis vertelden in hun speech: ‘Het is vanaf vandaag officieel lente, maar dat gevoel hebben wij al een jaar en dat houden we nog wel even vast’. Tot in de late uurtjes werd er feestgevierd en alles werd vastgelegd in een reportage van het programma De Wereld Draait Door. De borrel werd mede mogelijk gemaakt door Bavaria en Playboy.

Nu is het ons duidelijk waarom Dorien Rose groot voorstander van het Hawaï thema was.

 

Playmate Melisa verscheen met haar mooie zus Denise. Schoonheid zit in de familie.

 

 

Playmate Lotte en haar vriend Tommy werden verkozen tot het meest romantische Hawaï stel.

 

 

Haags onderonsje. DJ Bigbooming Bart en Jussie (bekend van Bigbooming’s log) overleggen met Marcella wat te doen met het nieuwe stadion nu hun lokale voetbalclub gaat degraderen.

 

 

 

Topfotograaf Ray Christian heeft al veel sterren voor zijn camera gehad, maar zijn mond viel open toen hij zoveel schoons bij elkaar zag.

Sommige mannen leven als rocksterren omdat ze het verdienen. Toch opvallend dat ze opeens in kleine jongetjes veranderen als Merel en Yamuna in de buurt zijn.

 

‘Natural Beauties’ Marcella Nihof en Jasmine Sendar. Goede wijn behoeft geen krans maar moet gedronken worden.

.

.

Jakhals Frank Evenblij functioneerde eerst als teddybeer en later op de avond als waterbed. Zijn reportage over de borrel van De Wereld Draait Door vind je hier

.

Jan Heemskerk Jr. liep een week stage bij Playground Agency en wist daarna zeker wat hij later wil worden. Froukje de Both test of hij al baardgroei heeft.

.

.

Panorama Marketingman Patrick Goldsteen gaf zijn kaartje voor een open sollicitatie bij de Playground. Panorama was een van de sponsors van de Goodybag, die ook was gevuld met de nieuwste edities van Playboy, Special Sport Magazine en Wraf.

.

Yamuna, Melisa en Merel staan in het midden en Baas B. en Jamie van Di-rect sluiten zich daar graag bij aan.

Playground director Sidney Brandeis was jarenlang manager van Jasmine Sendar en Froukje de Both voor hij met Playmates ging werken. Hij is er nog niet achter wat vervelender is.

 

Baas B(ier).

 

De One year of Playground Hawaï Borrel werd mede mogelijk gemaakt door Bavaria, Playboy, Panorama, Special Sports en de Try Out Studio.