Olga Bio

Naast Playmate van het Jaar 2005 ook winnares Expeditie Robinson 2006. Geboren 18-11-1980 te Rusland en kwam na haar studie Internationale betrekkingen naar Nederland. Werkte de afgelopen jaren als model en was Playmate in augustus 2005. Begin 2006 werd zij door de lezers van Playboy met massale meerderheid uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2005, wat haar een tweede cover en reportage in het blad bezorgde. Haar reportage was ook in buitenlandse edities van Playboy te zien.

In maart 2006 vertrok zij met hoofdredacteur Jan Heemskerk naar LA waar zij een week in The Mansion logeerde. Naast alle feesten en een ontmoeting met Hugh Hefner werkte zij daar mee aan de WK Voetbal shoot. 14 Playmates uit diverse landen gingen met elkaar op de foto en deze special verscheen midden mei in alle Playboys wereldwijd. Zodoende Olga werd voor de derde keer in tien maanden covergirl van het blad.

In de zomer van 2006 vertrok zij in het geheim naar Panama ten behoeve van de opnames van Expeditie Robinson, dat bij Talpa werd uitgezonden. Olga had zich twee jaar voor ze in de Playboy stond al opgegeven voor het programma en moest net als alle andere kandidaten alle de testen doorlopen. Olga had zich goed voorbereid, al kwam ze bij vertrek gewoon met haar Louis Vutton tasje aanzetten terwijl de andere kandidaten daar in volledige combat outfit stonden. Nadat de vaste kijkers van het programma eerst twijfels hadden maakte Olga haar deelname aan het programma waar en mag zij zich, door haar sterke optreden en survivaltechnieken, tot één van de populairste deelnemers van Expeditie Robinson noemen. Na een zinderende finale in Brussel won Olga het programma en mag de Playmate van het Jaar 2005 zich ook Robinson 2006 noemen. Ook ontving zij veel lof door haar gewonnen geld voor een groot gedeelte aan een weeshuis in Wit Rusland beschikbaar te stellen.

In het najaar van 2006 volgde Olga een opleiding aan het Tv College (presentatie en productie) en een onderging zij een intensieve cursus Nederlands bij Regina Coelie, het instituut wat beter bekend staat als ‘De nonnen van Vught’. In november ’06 sierde Olga de cover van Maxim Magazine en vlak daarna voor de derde keer dit jaar die van de Panorama. Eind 2006 is Olga te zien als Kersbabe van Frans Bauer in de internetcampagne 'Op de kofie bij Frans'. Ook speelde zij een aantal weken een gastrol in GTST.

Sinds eind 2008 woont en werkt Olga Urashova weer in Wit-Rusland waar zij als presentatrice werkzaam is. Zo presenteerde zij in november 2009 het Wit-Russische Songfestival. Vooralsnog heeft Olga geen plannen om zich weer in Nederland te vestigen.

Olga momenten:

In maart was Olga te gast bij Jensen die haar de vraag stelde: ‘Your boobs, are they real’. Olga reageerde razendsnel met: ‘Yes, real expensive’ waarmee ze bewees dat ook Jensen wel eens met een bek vol tanden kan staan.

Stats:

Lengte: 1.68
Gewicht: 52
Maten: 100/65/95
Hobby’s: Sportschool, Paaldansen, Reizen, Feesten.

Voor informatie en boekingen klik hier